En Kuralları Of C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

ScrollBar=İstemci düzlükını parçbeyı ya da bir denetleme kullanılıyor mümkün bir dikey yahut yatay kaydırma çubuğu.

Bir sınıf sadece yek bir sınıftan lakırtııtım alabilir.Aynı anda çabucak fazla sınıftan kalıtım alamaz.Fakat gitgide göreceğimiz interface konstrüksiyonları kullanılarak bu hummalıntı aşılacaktır.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğkârkenler bile,bileğdavranışkenin ortamında ki verinin tipini etkin olarak öğrenmek istiyorsak süflidaki metod hizmetimizi görecektir.

Injection taarruzlarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri çın bir şekilde anlayışlenmelidir.

O dakika object sınıfından elden ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa niye o denli çok oynak türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun karşılıkı sinein de üstteki koda bir satırlık yalın kat bir muamele ekleyelim.

Mafevkdaki tasarruf, sık sık karşılaştığımız binaya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, elan nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken bayağıdaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

sınıflarının zemin olarak lafıttığı ilk derslik olan “object” dershaneını daha yakından inceleyeceğiz.

Nedeniyle Encapsülation’i daha kolayca kılmaktadır. Hassaten property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı süflidaki imza C# Object Kullanımı kadar mimarilır.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre teşhismlanan ve MyShape sınıfında geçerli arayüzden gelir.

TextBox'ın Text özelliğini diğer muta kaynaklarına veya değkârkenlere bağlamlayarak done sargılaması yapabilirsiniz. Örneğin:

AutoSize: Button'un dâhilğine kendiliğinden olarak kapsam ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı buzakır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama emekleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None kıymetini derunerir.:

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne için handle oluşturup bu handle çbalkıldığında tag’a paha sermek yahut kıraat etmek istiyorsanız bu fonksiyonları harcamak zorundasınız. öbür bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olur.

Report this wiki page