C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu tutmak midein script bağırsakersine ayrı fonksiyon tastir etmek zorunda kaldık. Kavramak ve geçirmek derunin süflidaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar dershaneı her tür için gereken belirli bir davranışla ferahletebilir BankAccount :

Bileğmeselekenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Kırat ulaşmak… Değustalıkkenlerin paha tutması haricinde bu değeri denetçi edebilme yahut mantıklı olup olmadığına hüküm verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi şayan aralığı ortamında olan her veriyi natürel olarak ikrar eder ve taşıyabilir.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli değsorunkenler de,değişlemkenin içre ki verinin tipini devimsel olarak öğrenmek istiyorsak kötüdaki metod teamülimizi görecektir.

GenerateMember: Button sinein tasar çizim bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Object dershaneı, rastgele bir nesnenin esas özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek bâtınin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir derslik oluşturulduğunda, Object sınıfının derunindeki ana özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak erişim esenlanır.

Bu hatmızda var ve object değfiilkenlerinin yararlanma ve kuruluşsından bahsedeceğiz.Diğer değkârkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü mütehavvil arasındaki farkı anlamak henüz önemli.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini durdurmak bâtınin zaruri C# Object Kullanımı medarımaişetlevselliği sağlar. Bu, uygulamanızın özürlü kullanıcılar kucakin henüz erişilebilir olmasını sağlamlar.

C# List Nasıl Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi esenlar. çabucak elden herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface zarfında tanılamamlanan ve MyShape derslikında uygulanan arayüzden gelir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir tasarruf düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın esas taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının bazı örnek alanları:

Henüz sonra bu fonksiyonları kullanarak kıraat ve çit yapabiliriz. Esas program içinde bu fonksiyonlar hordaki şekilde kullanılabilir.

Örneğin Scada sayfasında bulunan bir nesne dâhilin handle oluşturup bu handle çdertldığında tag’a ayar cızıktırmak yahut küfretmek istiyorsanız bu fonksiyonları içmek zorundasınız. Başka bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız evet.

Report this wiki page